Så ikväll var det åter igen dags för vår traditionsenliga halv-åtta-hos-mig, fast hos Oscar dårå. Han hade haft (o)turen att lotta till sig det vegetariska temat. Då ska ni ändå ha klart för er att vårt sällskap gillar kött och Oscar är vår köttmaestro. Han hade dessutom oj:at sig och ååh:at sig i flera veckor över detta tema. Över hur svårt det skulle bli, och hur konstigt det skulle blir.
 
 
 
När vi kom dit, bjöds vi på bubbel, en av mina absoluta favoriter när det gäller mousserande dessutom: Geisweiler Monopole .Vi tjötade på och hittade lämpliga spotifyplaylists. Rekommenderar funktionen "play radion" :) Vi satt i köket och spanade in medans förrätten förbereddes, det skulle nämligen bli lite tapas.
 
 
 
 
 
Nämligen Pimientos de Padrones, eller små gröna spanska paprikor, och grillad haloumi. Jag älskar tapas, jag älskar mat man delar, jag älskar förrätter i formatet mindre och jag älskar att äta med händerna. Så här blev det alla rätt!
 
 
Sen var det dags för varmrätten. Hade redan spanat in i ugnen och sett hur gott det såg ut.
 
 
 
 
Nu skulle det nämligen bli dags för canelloni. Han hade fyllt dem med mozzarella, parmesan, grillade paprikor och citron och sen hällt över en tomatsås som det var bra med gott sting i! Åh du älskade pasta! Till det en god sallad med soltorkade tomater. Glömde kolla vilket vin vi drack till men var iaf ett gott rött Ripasso, åter igen en favorit!
 
 
 
 
Den var det dags för det jag var mest nyfiken på, nämligen efterrätter. Jag måste erkänna, denna karl må vara vår köttmaestro, men efterrätter det har han avsagt sig. Men idag hade det styrts upp! Blev en supergod cheesecake med massvis med bär till.
 
 
 
 
Efter matkoman kom som ett brev på posten så bestämde vi att det var dags för en drink på det. Så vi blandade negronis och drack kaffe innan det var dags att runda av denna onsdag.
 
 
 
För att vara en helt vegetarisk måltid var den supergod. Att han dessutom ansträngt sig så med efterrätten var ett ytterligare plus. Förstår ni hur mycket jag älskar detta koncept?! Nästa gång är det min tur, då med afrikansk mat! Men dit är det faktiskt några veckor kvar... :)
 
 
 
 
 
 
 
canelloni, cheesecake, pimentos, vegetariskt,