Frukosten är långt ifrån mitt favoritmål om dagen. Anledningen till det är för att den oftast består av någon form av tvångsmatning, man måste äta innan man går hemifrån, hungrig eller inte. Men när det är helg så finns det inte längre samma tidspress kring frukosten. Man kan vänta med att äta tills man faktiskt är hungrig och då uppskattar jag den mycket mer. Min absoluta favoritingrediens i frukostar är ägg! Så nu tänkte jag att jag skulle tipsa om ett av de bästa recepten nämligen en liten twist på den klassiska eggs on toast, men min version är istället en krämig äggröra (gud förbjude de där äggsmulorna som vissa kallar äggröra) som man sen toppar med parmesan och serverar med t.ex. rostat bröd. Tricket är att tillaga äggen på svag värme i typ 10 min och sen sista minuten river man över lite parmesan. OMNOMNOM

Hade bara två små ägg kvar hemma. Se hur lite det blir!
Frukost,
Parmesan,
Äggröra,
Kommentera